Hanoi

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Hello peeps! 

Igår landade vi i Hanoi, checkade in på hostel och strosade rund i de gamla kvarteren runt hostellet. Gatorna här är namngivna efter vad som såldes på gatan förr. Tex skogatan som var extrem med skor från golv till tak, från inre delen av väggen i butiken ut på gatan. Butik efter butik en hel gata, MÄNGDER av skor! 

Vi gick ett varv runt den lilla sjön som ligger mitt i staden. Påvägen träffade vi på en 10årig tjej som ville prata med oss för att öva sin engelska. Så duktig! I Hanoi upplever vi att alla vi mött är så mycket bättre på engelska än på någon annan plats vi varit på hittills. De flesta har ju inte ens kunnat säga hej.. 

Efter en ännu liten bit utmed sjön började vi se uppklädda ungdomar som fotograferades överallt. Först tänkte vi att de tog vara på det fina vädret men sedan visade det sig att det antagligen vankades bal eller någon slags examen av något slag.  
Vi stannade till på ett café med utsikt över sjön för en smoothie, innan vi hittade en restaurang med balkong vi åt middag på. Riktigt bra heldag i Hanoi! 

Nu har vi efter 5 timmar återigen i buss slått oss ner i cat ba. Imorgon ska vi på daytrip i halong bay, sjukt taggad på att få åka lite båt! 
Puss
Kommentera inlägget här: