Old ways, erased.

 
Detta usla väder gör mig trött och orkerlös. Mörkt halv 4??? 
Menmen, helgen har varit mysig och i måndags var det back to school så att säga efter 4 veckor. Känns inte ens att vi varit borta. Allt som vanligt. Var även och tittade på Breaking dawn i måndags med goa tjejor och i tisdags var jag och Joel och shoppade litegranna (y) 

Idag var det öppet hus på skolan där vi varit och delat ut lappar om ett program vi inte ens går eller vet något om :)) lätt osv, men ja. Vårat program försvinner ju när vi tar studenten. Tråkigt, men sant..
 
I morgon åker pappa till USA i 10 dagar, spännande! 
Nu ska jag sova! Pussgodnatt :*

glad chey

mysstunder

 
Jag kan säga, att jag mår ganska bra just nu! Helgen har varit så sjukt bra och jag och Joel har gjort en liten försmak på julbaket. Vi glömde dock gulla de två första plåtarna, meen, ja. De smakar ju inte annorlunda :)
 
Annars, så har vi varit på maskeradfest, myst, och firat farsdag hos mormor&morfar en vecka i efterskott. Tänk att idag har jag varit 18 i 2 veckor, haha va? Vart tar tiden vägen typ? Och jag har fått så fina presenter. Tänkte lägga upp en bild på i alla fall två av dom som gjorde mig lite extra glad. Men det får bli i morgon eller så! 

Godnatt :*