hatten står på sne

I Söndags fyllde min fina vän Amanda år, så jag och min andra fina vän Linda bestämde oss för att överraska henne med en liten tårta. Strax över 11 anlände jag till Linda och vi åkte in till Falköping för att handla vad som behövdes, kom tillbaka, gjorde tårtan, försäkrade oss om att Amanda skulle vara hemma, drog iväg. När vi kommer till infarten av Amandas väg säger linda: Men vafan? hela tårtan har glidit (vi hade grillfolie över). Vi kommer fram till Amandas dörr, ringer på och sjunger en liten födelsedagssång. Hon blev överraskad. Vi gick in i köket och ska visa vår underbart fina tårta, men när vi tar av foliet ser den ut såhär :

 
 De två övre lagren har åkt pulka på vaniljkrämen, ljusen stod åt alla håll, och kiwina gled ner en efter en. Haha Totalt misslyckad. Men ack ett gott skratt! God var den i alla fall och det är väll ändå tanken som räknas, inte sant? ;)
 
Men Grattis (i efterskott) änn en gång Amanda ♥

Lila Ella

 
Hej kära vänner! 
Det är lite knapert över min uppdatering eftersom jag dels har praktik nu, på Lila Ella i Lidköping (bilderna). Och dels ska hinna med träning också + massa annat. Känner att datorn, är lite i 5e hand nu.
 
Men praktiken, kunde ju inte hitta någon bättre plats. Jag trvis jättebra och även söta Solweig som äger butiken trivs med mig också. Så nu efter praktiken på Åhléns och efter halva praktiken här, vet jag att jag någon gång måste starta/jobba i en sånhär butik! Diss till Åhléns!

Annars har jag varit på spinning idag, hämtade studentmössan igår och har fått en bil. Studenten närmar sig med läskiga stormsteg. Studentresa om 81 dagar. Jösses. Måste lära mig att ta vara på tiden jag har nu för den går fasligt fort. 
 
Ne nu ska jag sova så jag orkar med ännu en dag på Lila Ella. Eller ah, det gör jag väll i vilket fall, men kan va bra att sova ändå, höh. Puss :*

peace bro

 
Idag har den lugna fredag jag först trodde det skulle vara blivit en ganska häktisk sådan. Började klockan 8 och jobbade i några timmar, sedan fick jag ett till pass så åkte hem i tre timmar innan jag åkte till jobbet och jobbade ytterligare ett par timmar till. Gött, men det känns i ryggen eftersom jag har ganska go träningsverk mellan skulderbladen efter combaten igår.

När jag kom hem gosade jag ner mig med en icasallad och lite jordgubbar, lite försmak på sommaren måste man få tyckte jag, innan jag drog mig till travet och hämtade upp pappa och tre gubbar till.
Nu ligger jag i sängen och är ganska trött, i morgon är det en lugn dag förhoppningsvis och lite jobb på kvällen. 
 
Nu är fan lovet slut.. var tog det vägen? suck...
jaja, Godnatt :*