Festisjevfel

Efter vår vanliga skoldag tog kvintetten en liten fika på nockes! Eller, liten och liten.. en ganska dyr sådan. Festisen kostade 16 spänn.. kan typ köpa tre på ica för samma pris!

Efter lite, väldigt, onödigt väntande tog jag 17 bussen hem. Ute var det så kallt så till och med mobilen frös? Men när jag kom hem återställde jag den eftersom minnet blivit helt fuckedup? Jag tror det blev bättre, hoppas det. Dock försvann ju alla mina appar även fast det stog att jag inte behövde oroa mig på appels hemsida........! Men, det är väll bara att ladda ner skiten igen.

Nu ska jag ta och sova. Pussgodnatt :*

Livet är en blomma och kärleken dess nektar

Hej. Har inte allt för mycket att säga. Det har varit en helt vanlig dag bara att Berit höll kvar oss efter lektionen så vi fick fem minuters sen ankomst till naturkunskapen. Tack :))

Annars.. sitter och tittar på Världens kanske sämsta pojkvän... ever! Ett ganska kasst tv-program men vet inte vad jag ska göra, hehe.
Påtal om pojkvän så saknar jag min någotgrymtsjuktförbannatmycket! Fast han är någotsjukt mycket bättre än dom på tvn, hehehe!

Puss :*

i wish i could fly

Hej tjockisnäsbild, men.. bara för håret blev coolt :D

Sega Söndag. Mormor och Morfar har varit här på lunch, Stina har en kompis här och Arvid är och åker skridskor.. Varför åkte jag inte med?
Nej, jag ligger i soffan. Lagom drygt.
I morgon börjar ytterligare en ny vecka, bara två veckor kvar till loooveeet, så sjukt gött och det som är ännu mer gött är att jag faktiskt äntligen kommer få åka skidoor. Och som grädde på moset med världens finaste Joel också. Hur bra kan inte detta bli?
Sen har jag också bestämt att jag ska göra om mitt rum när jag kommer hem från resan. Och så ska det bli, yes!
Puss :*