Tröttes människa jaoo!

aeirjfoiwjvoiaje boiaejfvoi ejovijaeiovjaifjv aoeijvoiaejvioaefjv oaijfvo ijvdoifvodihv aäoeijvaoi fvaoifjvoaifvoaievoaehfvoadjfiadj fäboaefvoajefivjeoifjv eoifjvaoiefjv oaifjv oaeifjv aoifvjaoievj odifjv aoifjv aeoifjv aöofijv aöoifjv öoeij vaoeivj aöoeifjv öoaifjvoaeifjvöoifjv aöoijv aäoeifjv äaoifjbfjvijjsoiaerogij fiherog jidigiiwj woijweoifjwoj goirjg ij oijo joiwe ijrg odföäjagepogj jnmaojpae eoijaoiepwigoåeågqo gaojgdfjgadljgaoeijg aofj aofj aldfiuh aoijgoeijg argaeorj ofjgadljgka jeorga ijf aofj goajrge.
oaierjg oijg aeogjaeorg. aeäprgjpaeorgjagj apergjajfpoajg gj aeojjr gai...
Så känner jag just nu. Jag är trött, sov 4 timmar i natt, ska snart iväg för lite lunch hos mormor, känner att jag inte ritkigt kan få ner en liten matbit, men.. jag har nog inget val. Sen sviker jag ju tydligen alla och tar vissa i andrahands val också. Jag ber om ursäkt för det eftersom en viss person måste komma först hela tiden. Men om det är så att jag sviker er såå, säg gärna till. Tack. Skulle må mycket bättre då.
Annars hade jag en rätt bra kväll igår, även fast jag var så nykter en människa kunde bli när alla andra var.. ja. Goa filmer fick vi ju i allafall.
Nu ska jag gå och fräscha upp mig och hoppas jobbet kommer gå lite bättre!
Puss:*

I told to myself: What the f*ck!?

Men jaa, fråga mig inte om min söta bild, haha..
har 4% kvar på batteriet på datorn, så blir ett väldans snabbt inlägg i hopp om att datorn inte ska somna.
Jag har städat hela huset, för i morgon kommer familjen hem igen. Och jag har också hunnit vara hos mormor en stund och fått något i magen samt lekt lite med skrållan. Hon är så nyfiken och fick några söta bilder på henne, men dom lägger jag upp när jg har mer tid :)
-
Nu ska jag strax iväg till bussen som sedan tar mig till Falköping.
Hoppas ni får en bra kväll allesammans, för det ska banne mig jag ha, även om den blir å mycket som nykter (ska ju jobba i morgon) Och kan gissa på att nattens sömn inte kommer bjuda många timmar, eftersom jag ska åka från falköping redan vid 10 i morgon, går inga bättre bussar, blö..
-
Nu är det 3% kvar, haha.. inte så farligt :d
men får gå och sätta min lilla dator i laddaren i allafall :)
Puss :*

wings of a butterfly

Städar, saknar, cyklar upp till mormor för lunch, saknar lite till, kommer hem, saknar ännu mer, drar mig sedan till Falköping för criusing med trion.
Puss :*