Goodbye Melbourne

Jaa vänner. Sista natten i Melbourne är soven, och nu sitter jag, Frida och Pepsi på flygplatsen i väntan på flyget till ayers rock! Nu är vår resa äntligen påbörjad! Är fett taggad! Känns dock sorgligt att lämna älskade Melbourne, och vissa flatmates men! Jag vet att vi kommer ses igen. 
Jag har köpt en ny hatt eftersom min gamla försvann? Vi får se hur den ser ut efter all röd sand i öknen! 

avskedsmiddag

 
För två veckor sedan flyttade Oscar ut ur vår lägenhet. Heidi nån vecka innan. Ikväll tog de med oss till en thairesturang i norr för en hejdå middag. Hur mysigt som helst hur starkt det än råkade vara för våra stackars Taiwaneser. Tråkigt nog kommer vi väll inte se dessa gosingar igen, men vi hoppas, jag och Lisa. 

Början på de sista hejdå


Eftersom vi har börjat bocka av saker vi ska hinna göra för sista gången innan vi åker, så är denna helgen fullspäckad med fest. I torsdags var vi på new guernica, som vi var mycket på i början. I går tog vi ett par öl på section 8 (bilden) det är som ett skjul inrett med lastpallar som får agera bord och stolar. Riktigt coolt ställe! Ikväll ska vi till anyway, och söndag får bli sista gången på 29th apartment. Där vi spenderade nästan varje söndag under vår st kilda tid! 

Annars har vi varit vid pink lake igen idag, eftersom Lisa och Frida inte hängde med sist. Efter en snabbvisit där gick jag och Lisa till bästa, indieresturangen OM. 6.50$ och du får äta så mycket du vill av det du ser på bilden. Vegetariskt, och rekommenderas  lika starkt som den inlagda vad-det-nu-är på tallriken längst ner. Resturangen är inte så himla vackert inredd, och du får dricka pissljumet vatten i plastglas, men deras nambröd väger upp allt! 

Annars har jag debutshoppat en second hand blus idag! Lisa influerar mig lite mycket med både vegetariskt och second hand. Något jag för ett halvår sedan inte alls skulle tycka vara något för mig!