We could count the leaves left on the trees

Nu börjar bli smått galen på mitt schema. I helgen kom en liten schema ändring, och lyckligt/olyckligt vis stod det att jag skulle jobba tisdag-onsdag denna veckan, vilket jag inte hade skritvit upp i kalendern, så jag trodde ju att jag var ledig hela veckan, och skulle äntligen kunna vara med på träningen för första gången på typ två veckor :o

Men hepp.. och ledigt lyckades jag inte få heller när jag sa att jag inte kunde jobba.. åh, jag har tröttnat på jordgubbar nu kan jag säga..  menmen.. inget att göra åt. Får träna lite hemma istället.

 

Nu ska jag snart åka upp till mormor och få lite lunch, sen vidare för, somsagt, sälja jordgubbar!

 

Stina åkte för någon timme till ett läger, hm.. det blev lite.. tyst när hon åkte, även fast musiken är på på högsta volym.. höhö!

 

Puss:*

In his arms she fell as her hair came down

Blev så sjukt sugen på att dels fiska, och sen grillad aborre! :o
Så sjukt länge sen jag åt det så det är sjukt..
-
Annars har jag inte så mycket mer att berätta, städa poolen lite förut, 20 grader är det i den.. så inte riktigt badvänlig ännu :) Men nu när det ska bli bra väder blir det troligtvis årets första dopp någon gång iaf :D
I morgon drar min syster på läger i Broddetorp i fem dagar, gött ;D
Puss:*

tagg på piratesmaratoooon!!!

HAHAHA, var bara tvungen att lägga ut denna bilden (tagen innan sammos fest, haha)
Eftersom man inte tar egobilder i spegeln längre :oo
Som alla gjorde typ, hela tiden, när man hade en liten stund över, förr.. förutom alla fjortisar som fortfarande gör det :))))
Meeeen, det jag egentligen skulle säga i detta inlägg var, att vårt lilla underbara gäng (Amanda, Melinda, Jensy, Jensan, Michelle och Zofia och jag..) planerar en liten piratesmaraton med alla piratesfilmerna. Kommer det bli awesome eller awesome?!?
Haha, nu ska Melinda kolla på OC och dissa mig på Skype.. fast jag hör ändå inte vad hon säger typ för hon är så hes :D
Hmm, ja, jo, jag kanske också ska gå och lägga mig (utan OC) Ska ju typ sitta barnvakt åt Stina i morgon.. men för att det inte ska låta så tråkig säger jag att det bara är jag och min syster som kommer vara hemma i morgon så vi ska typ, mysa lite :) utan operasång och handklappning :)
Pussgodnatt:*