Allting har förändrats, men du finns kvar.

Blev hjälplöst förälskat
Obeskrivligt tagen

weiii

Tjena, dagen idag har varit kort, började halv tio men va i skolan vid 8 och blev totalt vettskrämd av ringklockan/larmet eller vafan det nu ska låta som som skrämde livet ur mig preciiis när jag öppnade dörren, fyfan!
Sen vare tyska och sen samhäll, sen åkte jag till mormor, åt lite och lite sånt. Sen hem, städa rumet, som jag inte gjort den jag möblerade om- detblev rätt mysigt iaf (a) och sen ahr klippt och klistrat lite ;d
just nu håller jag på med en ny header här på bloggen eftersom endel tycker att den är försvart och skit. Så nu blir det vitt och glada färger istället, typ!
Nu får både mamma, pappa och Arvid damp på att jag sitter vid datorn, så jag får väll ta och stänga av den så inte jag får damp på deras dampande.. damp!
Pussgodnatt :*

I'll never wake up without an overdose of you

Dagen idag då. Började med att klockan ringde halv 6, dock inte av misstag som jag verkligen hoppades på då. Hepp, nu var det upp och hoppa och klänga på dig fotbollskläder, iväg i snöovädret ända till Källby. Där skulle det spelas cup, första matchen gick bra, vi vann och jag gjorde mål :DD = tjänade 100 spänn (a)
andra matchen gick mindre bra och tredje kom vi lika. Nu gällde det för ett lag att vinna över ett annat lag för att vi skulle gå vidare, och självklart så kom de lika, alltdå åkte vi ut...
Jaja, det va bara att åka hem, och  nu har jag och arvid suttit och tittat på Harry Potter och halvblodsprinsen, den jag inte riktigt hann med igår, så nu måste jag se 7an igen så jag händer med på riktigt!
Men deet får bli en annan gång ;)
Puss :*'