Spökligt kattigt :o

Tackar Amanda och Melinda för två sjuukt mysiga dagar!
I går, fredag, var vi komplediga efter öppethus, sjukt gött. Men då har jag sprungit runt och städat som en tok, ochh sedan framåt halv 5, 5 kom Melinda, och sen kom också Amanda. Vi lagade lite mat och sånt innan vi åkte till Fornbyn och spökvandringen.
Efter spökvandringen kom Melindas kompis och skjutsade oss till Falköping. Där vi fixade oss till Ålle. Sen kom också Ida och Cissi. Dock kom vi inte iväg förrän typ 12 halv 1?  Vi var lite sega^^
Väl utanför Dagnys träffade vi massa, och det hände en liiiiten olycka jag inte kommer ta upp här...
Sen kom vi in gratis också tack vare Melindas gulliga vän (a)
Sen tog vi sällskap med ytterligare två kompisar till Melinda hem. Den ena var ju rätt bra på att sjunga, om man ska uttrycka sig så.
Sen när vi väl kommit hem satt vi och snacka lite och kom fram till att ingen av oss va trötta. Så vi satte på Kalle och choklad fabriken. Ungefär vid hälften, då klockan var typ 4? går Melinda upp och tar ur sina liser, och när hon kommer ner igen har jag och Amanda slocknat, hon väckte oss och vi pratade lite och vi gick och la oss vid halv 6, då jag annars brukar gå UPP på vardagar, haha.
Vaknar vid 12, och strax efter får jag ett sms av Amanda som ligger två meter från mig: är du vaken sömntuta?
Sen va det upp&hoppa och kollade klart på Kalle o Chokladfabriken och började även på Sunes jul, innan Amandas mamma kom och jag gick till bussen.
Tack tjejer för en suuuuper mysig kväll/natt och morgon!
Ni är grymt bra :D
Puss:*

Hjärtat har sina fängelser som förståndet inte kan öppna.

Idag va det rätt chill i skolan, började 8 slutade 12. Åkte hem till mormor en stund, sen tog jag bussen in till skolan vid 4 igen, för öppet hus. Det var sjukt kul och jag har aldrig känt mediakoridooren så varm ;o (den brukar alltid vara kall annars).
Jag lärde mig ännu en gång att Melinda inte gillar spöken.. och jag kan undra hur det kommer gå med henne bakom eller framför sig på spökvandring i morgon!
Och Amanda gjorde en väldigt gullig bild av mig i photoshop med skägg oh mustasch och rosa hår, übervackert!
Imorgon är vi lediga, och då kommer Amanda och Melinda hit först och vi ska laga lite mat och shiet innan vi beger oss till fornbyn och spökvandring. Efter det bär det av till Melinda där vi klär ut oss (KATT!!!) till Ålle, yeey.
Men pussgodnatt :*

min själ är rosa!

Godkväll allesammans!
Idag har det varit en mysig dan kan man säga. Det började med att alla på mediaprogramet hade massa lekar, mitt lag vann och vann 20 kr i kiosken (h)
Sen hade vi tre timmars rast eftersom det slutade tidigare än sagt, så jag och Melinda satt lite vid datorn och försökte lista ut hur jag skulle ha min header, eftersom jag fick klagomål av Mathilda, att man blev snurrig när man gick ut från min blogg eftersom jag hade vit text och svart bakgrund, så får väll ändra det dååå..
Och sen strax efter kommer Melinda och säger att svart är dystert, och Evelina är antagligen absolut inte dyster, för jag ska ha ljusa och glada färger enligt henne.. så förbered er på en förändring någon gång framöver.
Sen hjälpt vi också till att städa lite, duuktigt!
Sen efter den långa rasten hade vi matte, och sen hem en sväng, sen upp till bussen igen.
In till Skara och Roser's. Kolla på Musikfestivalfinalen och jag kan ju säga att MoP elever är sjukt duktiga!
Sen efter det hämtade pappa mig och Melinda & hennes poolare åkte till skövde för att ta tåg där ifrån till Falköping. Men när jag kommer hem får jag ett sms:
Sitter fast i Skövde, nästa tåg går 04:25 (ellernått)
Haha, detdääääär känner jag och Ellinor igen från i somras, haha!
Men sen fick de visst trängas i hennes pappas bil som var proppad med ishockeyglooare vad jag förstod.
Men nu ska jag sova.
Pussgodnatt:*