sommarn får gärna komma nuuu

Romantic dinner

 
Har länge legat och tänkt på, vad mysigt det skulle vara att överraska Joel med en middag, men massa ljus och rosor. Haha, ser ni bilden???? Precis det hände i lördags! Jag tog och lagade en go blodig köttbit, med rödvinssås och hasselbackspotatis. Fick panik när mamma stack och köket fylldes med rök innan jag var klar, och jag glömde båda salta och peppra köttet men det löste vi efteråt, och det blev faktiskt helt okej (y) Haha, ja mysigt blev det iallafall :) Även jag kan vara romatisk faktiskt, hihi!

Idag skulle jag plugga. Det har jag gjort typ hela dagen men kommit ytterst lite framåt. Jaja, har ju en och en halv timme att ta dö på i morgonbitti i skolan.. Så går det när man inte har någon bil eller något bra avstånd till bussen i detta kyliga väder.

Jaja, nu ska kika på Familjen Holstein-Gottorp ^^

Puss :*

cold

 
Så himlans kallt ute, men ack så vackert! Vitt överallt. Men nää, vill allt ha sommar nu! 

Dagen idag har faktiskt varit lite seg. Två lååånga lektioner, börjades med expo i tre timmar där vi fick besök av 9:or där vi fick snabbskylta med dom, haha.... sedan foto, också den i tre timmar. Segt.
Nu när jag kom hem har jag suttit med historiainlämningen och nu är den äntligen inlämnad. Bara, projektrapporen, Rapports årskrönikeanalysen, och fotouppgiften kvar (inte så små arbeten det heller..) Såhär mycket plugg har vi nog aldrig haft på hela trean.. 
 
Jaja, i morgon är det fredag i alla fall! Fast längtar tills lördag, hiihihihi! Varför kommer ni nog på bilder få så småning om ;) goooos :D
 
Puss på er i kylan :*