Falks gravEtt par dagar efter jag kommit hem åkte jag, Linda och Ellinor till Falks grav utanför Tidaholm. Mitt ute i ingenstans i skogen ligger den sista halshuggna personen i Svergie begravd. Här sägs det att det spökar. Det ligger alltid färska blommor på graven, men ingen har sett någon någonsin lägga dit dem även fast man satt upp kameror osv. Han som ligger begravd här var en gammal rånare, så på korset ligger det mynt. Tar man mynten får man räkna med otur. Linda berättade om senaste gången hon varit där, och på skoj tagit mynten, gått halvvägs till bilen men ångrat sig, lämna tillbaka dom men när de skulle åka där ifrån startade inte bilen. Det visade sig att det var någon sladd som åkt ur i motorhuven.. precis som *spöket* skulle jävlas med dem för att Linda jävlades med mynten. Vi kom iallafall oskadda där ifrån.

Hejdå

Helt galet. Att vi nu efter 8 månader har dragit åt var sitt håll. Jag tog mitt pick och pack och drog hem. Pepsi åkte till Bali. Lisa till Tokyo och Frida tillbaka till Melbourne. Sju veckor har vi stått ut med varandra varje dag, men jag är riktigt glad över det, den skeva familjen. Alla är så olika, vi matchar ju inte direkt, precis som omgivningen också såg oss. Vi har lärt oss mycket från pepsis uppslagsverk till huvud, försökt göra handling av Lisas ord och analyserat livet med Frida. Dessa sju veckor ligger högst upp på bästa vekor i mitt liv. Och de 8 månader i Australien ligger ju givetvis högst upp på listan av bästa månader i mitt liv. Jag är så tacksam att jag fått dela detta med er, vi ses snart igen, när alla åter är tillbaka i Svearike! Puss på er!

Waterfalls


När jag, Lisa och pepsi var ute på en pub crawl en kväll i Cairns vann vi en beerpong tävling, alltså: VANN! Första pris var att vi fick välja mellan massa olika tourer, eller skydive osv. Vi valde en vattenfalls tour. Lagom bakis fick vi gå upp två dagar senare och hoppa in i en liten buss med blommor i taket. Vi åkte upp till bergen D vägen gick sicksack och alla tre trodde att våra liv skulle ta slut där och då. Men efter ett iskallt dopp och lite förmiddagste mådde vi mycket bättre och vi fortsatte vår tour till regnskogens alla vattenfall. 

Dagarna innan var vi ju också ute i stora barriärrevet och provade på dykning. Min gopro valde att gå sönder lite så inga bilder togs den dagen tyvärr! (Har fixat den nu) men en riktig läskig känsla att helt plötsligt bara intala sig själv att det går att andas under vatten! Efter lite panik och vatten i cyklopet klarade vi ändå av 20 minuters nemoletande ganska galant. Vi fick över tid för snorkling då bla pepsi såg en haj och Lisa en stoor sköldpadda. Fråga mig inte var fan jag höll hus. 
Var har Frida befunnit sig dessa två dagar då? Jo den stackarn råkade få både lunginflammation och öroninflammation. Hon var med på båten och snorklade men annars så spenderade hon den mesta av Cairnstiden i sängen. Stackare ❤️