Året i lite bilder

Blev världens lyckligaste tjej också ♥

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

The girl with the dragon tattoo

Hej jag älskar stjärnor <3

Bion var bra. Trodde den skulle vara mer lik den svenska män som hatar kvinnor än vad den var men, jo, den var bra ändå! Bättre sällskap kan man ju inte få i alla fall :)
Nu ska jag lägga mig, och sova! Somna innan tolv, japp! För i morgon ska jag upp och börjar jobba redan klockan 8. Det blir som en skoldag typ, så yes, Pussgodnatt :*

There are Angels all around us

Två små trötta pojkar påväg hem från Göteborg.

Känns som jag inte varit hemma på hur länge som hellst. De tre senaste nätterna har jag sovit borta och var hemma en sväng i måndags bara. Nu är jag hemma en stund igen men ska snart dra igen.. fullt schema jao.

Igår var jag, Amanda, Jensy, Jennsan, Joel och Samuel i Göteborg och kika lite på mellandagsrean. Jag hitta typ inget men Jensy har idag märken på handleden efter alla hennes påsar. haha.
Det var en ganska mysig dag även fast jag var lite butter efter att bussjäveln inte KOM, så mamma fick panikskjutsa mig Jensy och Jennsan till Falköping och vi hann precis med tåget typ.

Väl hemma igen blev det lite spelande med goa människor och en sjukt dålig skräckfilm innan vi somnade.

Vaknade idag bredvid Joel i Jennsans säng, hehe. Jaja, nu är jag iallafall hemma, och ska hoppa in i duschen för att sedan åka till Skövde och titta på The girl with the dragon tattoo på bio med Joel, alltså så blev det ingen bio igår ^^
Jaja, nu ska jag sluta tjata! Puss :*