Trivs
Här på andra sidan jorden har vi det super! Vi jobbar, och chillar och umgås och har kul! Igår fick det dock bli en lugn myskväll när alla för en gångs skull var hemma samtidigt. Vi åt Stellas goda vegcurrygryta och kollade på film och hade allmänt mys. 

Den andra bilden är från här om dagen när jag, Lisa och Stella tog en liten kvällspromenix till alla stora båtar! Vi satt på bryggan och kollade upp på stjärnorna, på månen, på alla stora båtar och på alla lampor från staden, gosi! Jag saknar min systemkamera! Men den kommer nog ner snart till sampans med ett annat gosigt gäng, så det kan få bli lite bättre bilder än bara mobilbilder! 
Puss på er :*

Thunder


Sånt otroligt åskväder igår. Vi hade bestämt att vi skulle dra ut på pawn and Co. På chapelstreet och när jag och Frida gick ut på rökbalkongen för att hitta några att tjöta med ser vi världens blixtspel. Vi förstod ganska snart att den var precis över oss men vad gjorde det. Den slog ut strömmen på hela gatan en snabbis men den var snart tillbaka. Det åskade hela natten och hela morgonen. Jag tycker dock åska är väldigt mysigt och här tog man det inte riktigt på lika stort allvar som hemma. För där får man ju springa och rycka ut all teknik och hoppas att åskan ändå inte tar internet!!! Här har vi ju inte fått nått jävla internet än så, ingen fara, haha! Jaaa internet skulle ju kommit idag så nu har vi varit hemma heeeeela dagen för landlorden sa att den skulle komma idag mellan 12 och 6.. Nu är klockan kvart i 6 och fortfarande inte ett ljud... Gah! 
Men vi har fått annat nyttigt gjort. Vi har städat hela lägenheten så nu glänser det överallt. Jag har bananbröd i ugnen och Stella håller på med middag. Ganska bra bakisdag ändå :) 

Puss

SöndagKikade in en mysig marknad som går utmed the esplanade varje söndag, med bl.a. handgjorda grejer. Mys! 
Chillar på stranden litegranna innan ännu ett jobbpass.. Suger att jobba kväll/natt när alla andra ska ut. 

Puss på er