Gott Nytt år!!

Ajjemään, då vankas det nyår igen. Ett år sen sist för er som inte förstod detta, haha :d
Kvällen spenderas i Falköping med några gooingar! Och ska snart hoppa in i bilden för att sedan åka till Melinda där vi ska fixxa, ska även svänga in på ica innan för dig som är intresserad av det :P
Meen, jag har ju inte berättat vad jag gjorde igår ;) jag tyckte allt att jag var rätt duktigt :D
Jag ställde klockan på kvar över 7, gick upp, packa väskan och tog bussen in till stan där jag skulle mött upp Ellinor menee, hon försov sig. Mötte henne sen utanför hälsostudion, och sen gick vi in och gymma, sådär det sista på året, var det duktigt eller var det duktigt? Dock gick vi och åt pizza sen, lite mindre bra så det gämna la ut sig iallafall :( haha, hur tänker man? :D
Sen var det bara hemma och mysa med familjen, mamma hade köpt bingolotter ;o fråga mig inte varför, men vi var vääälidgt närapå att vinna både en och två gånger. Men, som vanligt sket det sig. Kommer väll antagligen dröja ett par år innan hon köper såna igen ^^.
Hepp nu ska jag fixa det sista och sen draaa, pussochhej, detta blir nog det sista inlägget för iår :o ajaj! Men jag åter kommer nästa år. mohaha!
Puss :*

öööh?

Själv bor jag på landet och tycker att jag är sjukt mycket smartare än stockholmare :) sådetså!

När du tittar på dina två tassar vet du, att när du har bestämt dig för vilken som är höger, kan du vara säker på att den andra är vänster.

Något jag gissar på att ni inte visste, är att jag älskar klassisk musik, lika mycket som jag älskar rock. Ända sedan jag var liten har jag lyssnat på den låten över bilden. Favorit om nått, älskar't! Och tänk att kunna spela denna på piano? Min dröm om nått. Kanske sen när jag blir pensionär, ne, men nån gång lovar jag.
Denhär sonaten, som egentligen heter månskenssonaten får en att börja tänka på precis allting. Allt som har hänt, allt som har gjort mig glad, allt som har gjort mig ledsen. Jag kan bara lyssna på den och börja gråta, helt utan anledning. Det är som man tittar på film, fast i huvudet. Med alla händelser..
Nu tänker ni typ, vafaan? Men om ni tar er tid och lyssnar på hela. Skiter totalt i alla sociala medier som finns. Stänger ner facebook för en stund och lägger mobilen på golvet, lutar er tillbaka och lyssnar, så lovar jag att hela ert liv kommer att spelas upp framför era ögon!

Man lär känna sig själv..
Puss!