Ny app

Tjena, provar på den nya blogg.se-appen :D äntligen säger jag typ, äntligen kan man blogga från mobilen och lägga in foton (yyyyyyy

Sitter i fåtöljen här och kollar på tv, arvid är zapparn mellan idol, sol fest och oroliga föräldrar, och nån annan skit.. Så jag är mer koncentrerad på mina kassa bokstäver på wordfeud -.-

I morgon är det fredag! Och jag hatar massa missförstånd :(
Puss :*

Man ska inte sörja det man saknar utan glädjas det man har.

Har så mycket som fotat mina kusiner + deras lilla hundvalp. Eller liten och liten, den har vuxit något enormt sen sist jag såg honom.

 

Annars har jag varit i skolan, hade expo och graf, sen slutade vi halv 2 typ, så tog trion och åkte en sväng till Skövde och kolla in den nyöppnade butiken med massa stuffs som hallonengrejer och andra grejer. Haha, typ, buttriks fast, äh.. ni får åka dit och titta själva!

 

Nu ska jag slänga på en film, äta clementin och bara ta det lugnt. Är så trött, även fast jag sover mer än vad jag gjorde förra året, (och då var jag typ pigg..)

 

Jaja, puss :*

Snart min!

Mihi, sista bilden så sööt, dubbelhaka typ :*
-
Tjenare, mina två triokompanjoner var båda sjuka idag också, känner mig ensam.. Men led igenom tre hela varv runt vickis, så nu har jag det överstökat. Gött!
Annars har det inte varit mycket mer än att vi sett typ två filmer idag, vi har en svensk/engelska lärare som gillar film, jaoo.
-
Efter skolan hängde jag med Linda hem och kikade på kissungen som snaart blir min, mihiiiiii, så söööt!
-
I morgon är det Onsdag, och efter skolan då ska jag ta och fota mina kusiner som sedan ska bli tavlor på väggen hos mormor, blir najs :)
Puss :*