Everglades

"Ta varsin kanot, här har ni två kartor, campet ligger ungefär 2 timmars paddling härifrån. Mat finns där. Ha det sköj!" Ungefär. För det första glömde vi vår kylväska med andra dagens mat. För det andra välte den första kanoten som råffa åt sig båda kartorna så kartorna flöt iväg. För det tredje. Kallare nätter har vi nog aldrig varit med om. Men, mysigt att paddla, roliga människor, fin utsikt efter 6 km vandring uppför ett berg där toppen vad klädd av sand. Ni ser pepsis sandängel på en av bilderna. Efter två nätter av enbart hacka tänder var det äntligen dags att paddla hemåt. Armarna var svagare än någonsin efter att Frida räknat ihop att vi paddlat och gått 30 kilometer sammanlagt. Mysiga dagar men slitna och såg ganska förjävliga ut efter tre dagar utan dusch. 

Nu sitter vi för att få introduktion om fraser Island som vi ska till i morgon för ännu mer camping! Spännandeeeeee.

Brisbane

 
 
 
 
Brisbane. Staden med en liten fakestrand. Hört att det är en väldigt tråkig stad så enbart två nätter bokade vi här. Verkade dock som en mysigare stad än vad vi hört. En stor fin botanic garden med blommor morfar brukar plantera när sommaren närmar sig, vilket gjorde att man längtade efter sina morfärldrar lite extra mycket där. Vi återförenades med vår gamla rumskompis Bibi som visade oss runt litegrann och följde oss även ut på kvällen till Birdees. Om ni inte lagt märket till det så har jag lite ljusare hår nu. Tänker att det blir lättare så, så slipper jag hålla på och färga hela tiden. Mitt hår såg ju helt förj*vligt ut innan jag bestämde mig för att ljusa upp det. Nu blir det lättare att spara ut till sin normala hårfärg om jag skulle få lust till det. 
 
Nästa stopp är Noosa, där vi befinner oss nu. Vi kommer glida iväg i en kanot i tre dagar i morgon och campa någonstans. Kommer inte ha någin täckning eller ström så vi får se om jag har nått att blogga om när vi kommer tillbaka till Nomads (hostellet) på fredag.

Surfers Paradise

 
Efter Byron drog vi vidare till den supermysiga staden Surfers Paradise. Här besökte vi tre nöjesparker. Movie World, Wet and Wild och Sea World. Hade velat spendera lite mer tid i staden. Uteställena vi blev introduerade av, av hostellet kanske inte var något för oss riktigt. Men staden i sig verkade ju riktigt mysig. Vill tillbaka och utforska den mer. Men det får bli något annat år!