sommarlängtan

 

Tja, har la gått på lov då! Började med lite jobb och mys med Joel igår, och jobb idag igen. Helt okej bra start. Det som är ännu mer okej är att jag faktiskt drar till Frankrike om 1 dag, 6 timmar och 56 minuter! Det som är mindre okej är att jag missar lediga dagar här hemma som man kunde umgåtts med underbara människor. Menmen, Paris är inte illa pinkat det heller :D

 

Ikväll ska jag bara vara hemma, käka taccos och mysa med familjen. I morgon är det första april och loppis här i Härlunda, haha. Nu ska jag fika, puss :*

This fire

Ber om ursäkt för otroligt dåligt bloggande! Men har haft annat för mig.
I tisdags åkte jag och Michelle till Skövde och kilade klänningar, och efter att ha stressat som fan hem och efter en minut in till skara igen för grillning, kubb och mys med Joel, Michelle, Samuel, jensy och Amanda!
Sov sedan 4 pers i Jensys lilla rum, och fick där med sovmorgon till halv tio igår (onsdag). Efter skolan åkte jag till Falköping för ytterligare jakt på klänning, ni ska veta hur svårt det är.. Det finns ju så många!


Idag är det torsdag och jag är ledig! Så sjukt gött! Har städat hela undervåningen och snart ska jag göra iordning mig och åka och dansa.
I morgon är det fredag och en chill dag i skolan med en lektion och sen teater (y

Puss ;*

Bara jag kan skratta och vara glad!

Bild snodd från Amandis blogg.


I fredags stack jag från Estets slutproduktion i räserfart för att hinna i tid till jobbet. Jobbade mellan 15-20 för att sedan knalla hem till en söt Joel. På morgonen i går tog jag bussen hem för städning i det vackra väder. För att senare på kvällen välkomna 7 söta flickor till mig. Vi knökade sedan in oss i en bil och åkte till Källebacken för att fira Mirre, Jossie och Fina! Sjukt rolig kväll och helgen har varit super. Idag har jag väll inte mått så vackert, men det var det värt.

Nu ska jag försöka leta reda på min svenskabok och plugga lite.
Puss :*