Backpackers United
Här bodde vi de första 5 nätterna. I överslaf. Med torraste rumskompisarna någonsin. Vi trodde alla kände alla och att de var britter med det visade sig under tidens gång att alla hade rest ensama och det var bara typ 3 britter.. Haha skevt! Jag vet iallafall att nästa gång jag bor på hostel eller någonstans med våningssäng ska jag kriga för underslaf! Sov med hälfen jag hade i väskan så det var som att ligga i en soptipp/tvättunna. Inte så gos! 

Bakissöndag @ riverside

Bakissöndag- vad hände egentligen igår?? Jag var tydligen the master of beerpong(?) goon för första gången och vi kom aldrig så långt så vi hann vända innan vi ens kommit till utestället.
 En nyfunnen vän från Kanada tappade bort sin telefon och har inte klivit upp ur sängen på hela dagen! Så, vad innehöll goon nu igen??

 Vi har iallafall tagit en solig promenad till en jättemysig plätt utmed ån som rinner genom Melbourne. Det känns att våren är påväg. Det var liv överallt, konstnärer som målade tavlor på asfalten, musik i varenda hörn, en eldslukare och jonglerare. Över oss flög flygplan och gjorde loopar och skrev grejer på himmelen. Så mysig stad verkligen. Trivs faktiskt här!

Senare mötte vi upp Lisas vän från London, Hugo, och tog ett par drinkar på först ett tak och sedan på en balkong. Nedanför balkongen var det tydligen en klubb, men det såg mer ut som ett skjul. Plåt på både väggar och tak, lastpallar som bänkar och bord och det var flera stycken som bara vände in från gatan, dansade lite och gick ut igen! No worries. 


Fitzroy

Nu har vi sett ett litet risigt fitzroy. Sofforna fanns lite överallt, secondhand blandat med fina juvelbutiker och restauranger växlade om vartannat på gatorna! Vi har nu också vågat oss på spårvagnarna, vilket är rena grekiskan! 

Snart ska vi ut till st kilda, med ännu en spårvagn, vi får se hur det går. Det är ännu en lägenhetsvisning på G, rooooligt! 
Nä nu får vi diska efter våra nudlar!

/lev lugnt