Hajk

 
Andra dagen på vår ökensafari tog vi bussen till grannstenen, Kata Tjuta, och hajkade runt där i tre timmar. Fantastisk utsikt och facinerande stenar. Denna natt sov vi inte under stjärnor utan regn. Tredje dagen åkte vi till Kings Canyon som var otroligt vackert. Så tråkigt dock att det regnade då jag inte riktigt vågade ta upp systemen för att fota. Kommer upp fler bilder från goPron sen. Efter vår hajk på berget åkte vi vidare till Alice springs, där vi äntligen fick sova i en säng på ett hostel. Har nog aldrig sovit så gott som då. 
 
Sista dagen var det återigen tidig uppgång för att hoppa på bussen tillbaka till Ayers rock och flygplatsen, och ta oss vidare till Sydney. Vi sitter i denna trånga buss i 6 timmar, men när vi kommer fram till flygplatsen är flyget inställt pga dåligt väder i Sydney.. Detta betyder då att vi står på minsta flygplatsen som finns, mitt ute i ingenstans och nästa flyg går inte förrän morgonen efter. Var ska vi sova? 
Vi fick som tur var tag i ett hostel inte långt där ifrån på, hör och häpna, en resort, mitt ute i ingenstans? Så hela eftermiddagen slappade vi vid poolen istället, inte oss emot. Dock fick vi ju nu en dag mindre i Sydney. Men det löste vi ändå!
Kommentera inlägget här: