Warrnambool
 
Då var vi iväg! Vi lyckades krångla oss ur Melbourne centrum på ett ganska smidigt sätt innan vi drog oss mot great ocean road! Vi stannade till på två av favvisarna sen sist, Torquay surf beach och Erskine falls innan vi drog vidare för fler stränder och lite visha för att sedan komma till de tolv apostlarna som jag inte fick se sist. Mäktigt! Det blåste som satan så vi trodde ett tag att vi både skulle blåsa bort och dö av andnöd men vi överlevde och ligger nu i riktigt sköna sängar i vår lägenhet vi hyrt i Warrnambool.
Det påminner nästan som ett franskt litet miniatyrslott innuti tyckte vi. I morgonbitti drar vi vidare i vår Toyota mot Adeleide. Men bråttom har vi inte så vi kommer att ta det lugnt på vägen och försöka se så mycket som möjligt, så i Adeleide kommer vi nog inte vara förrän om två, tre dagar. 

Men nu måste jag sova! Fråga mig inte varför teckensnittet helt plötsligt ville heta nått annat och varför det inte vill gå tillbaka när jag försöker fixa det... Men det är väll läsbart!

Puuuusss 
Kommentera inlägget här: