Cat ba


(null)

(null)
 Hallo vänner! 
Efter Hanoi drog vi ju ut mot kusten och cat ba. Knappt 3 timmar buss, en liten färga och sen var vi på ön. Den största anledningen till att vi åkte hit var för att besöka Halong Bay. 

(null)

(null)

(null)

(null)
(null)

(null)
 
Vi hoppade på en båt som körde oss ut mellan alla dessa små berg som sticker upp ur vattnet. Vi hade givetvis hoppats på sol men givetvis visade den sig inte alls... 

Vi fick paddla kajak genom grottor och laguner, vi fick se lite apor och givetvis fick jag och min paddelpartner från Italien, Sonja, den enda rosa kajaken!!!!! Vietnamesen kände säkert på sig att jag älskar rosa maha! 

Påvägen tillbaka stannade vi till på en fiskfarm. Det är en flytande liten farm där de föder upp fiskar och säljer flera ton in till stan. Det flöt lite sådana överallt. Helt sjukt att de får ha fiskarna så.. typ 4x4 meter och 4 meter ner.. gångarna mellan hade väll inte "renoverats" sen de byggde farmen och allt flöt på blåa tunnor. I mitten fanns en liten stuga som rymde en säng och ett knappt kök där de alltså bor. Haha ganska konstig upplevelse, och jag undrar vad de egentligen tycker om att turisten ska gå och klampa i deras hem/jobb typ. (De får antagligen, förhoppningsvis betalt via vår biljett) 

Vi träffade två tjejer från Schweiz vi åt middag med senare oå kvällen, innan vi dagen efter pös tillbaka till Hanoi igen.
Kommentera inlägget här: