Jag lever, trot eller ej

 
Hej godingar! 
 
Jag har inte dött, gått under jorden eller flyttat. Jag är kvar på samma ställe, där det inte händer mycket mer än jobb, sömn och vardagliga grejer. Det är inte förrän folk som flyttat ifrån mig som det händer grejer, eller när jag väl är ledig och väljer att åka här ifrån. 
 
Helgen har varit en sådan som jag tycker alla helger borde vara ändå. Marielle och Lisa är på hemmaplan vilket resulterar i en massa häng. Vi börjar lördagen med att titta på Jennies handbollsmtach, som de förlorade, men det gjorde inte så mycket för Skara HF är redan redo för elitserien nästa säsong. Vilket är helt galet! Efter matchen fick det bli lite vin i Amandas nya lägenhet i Skövde innan vi allihop gick ut på Glädje. 
Efterfest följer, och sedan följer en mysig bakisdag, men Spice N rice lunch, handbollsmatch återigen och taccos på kvällen med Marielle. Det diskuteras om lördagskvällen och just detta gör mig så otroligt glad över mina vänner om mig. Alla är så engagerade i varandra, och det kvittar om vi är utspridda över Svergie, även världen. Vi har alltid roligt när vi väl kommer samman allihopa. Perfekt.