Sluta jiddra, börja trolla.

Jaaag, har grunnat lite på en sak..

Eller ja, kom på det när jag gick hem förut. När jag är själv, och framför allt när jag går, oftast hem från skolan.. brukar jag prata med mig själv :o det är rätt läskigt, det är inte högt, mer som viskningar, men jag pratar ju ändå.. och sen får jag svar inne i  huvet precis som om jag pratar i telefon. Jag reflektera över det i dag, och det är ju nästan läskigt! Det som är ännu mer läskigt är ju att jag gör det utan att tänka på det :o  Jaja, nog om det, det var bara en.. liten fundering ;)
Idag, blev jag väckt fast jag redan var vaken av att telefonen min ringde. När jag svarar hör jag två glada röster som tillhör Melinda och Michelle. Dom hade varit vakna hela natten och tittat på oscarsgalan. Jag fattar inte hur vissa människor pallar.. Men jag sa att jag skulle ringa igen halv 8 för att se om de var vakna, vilket jag förstås typ visste att de inte skulle vara, så jag bestämde mig för att be Arvid och Stina att vi skulle åka direkt när mormor kom, vilket dock resulterade i att jag fick dra ut Stina, som vanligt -.-'

 

Men iväg kom vi och jag börjar misstänka att min klocka går en kvart före nu, istället för 10 minuter, den ställer lixom om sig själv..

Menmen, väl framme vid skolan går jag istället över gatan till lägenheterna istället för till skolan. Klockan är nu alltså typ 5 i halv 8. Går upp i trappuppgång 2, och upp i två trappor och plingar på hos sambosarna Hellberg/Kallin-ingen reklam tack!

Dörren öppnas av en nyvaken Melinda som säger; jag sover!

Kliver in i lägenheten och ser också Michelle ligga i soffan, ja, vad vare jag sa? De hade somnat! Men jag väckte dom och typ.. körde upp dom, och på 20 minuter stod de klara i dörren för att gå. Härregud vad snabb man får va. Jag rädda er från en prick i dexter iallafall. Mohaha!

 

Sen rulla dagen vidare, fick lite skvaller från Amanda om helgen som gått. Jag kan ju också tillägga att jag inte gillar vår mattelärare för 5 öre, jag vill ha tillbaka Johan :(  ( våran förre mattelärare)

Sen när alla hade håltimma hade jag tyska -.-

Sen när de kom tillbaka hade vi samhäll och svenska.

 

Efter det var det raka vägen hem, för klockan 5 kom farfar och vi började spela in en liten film. Det kan hända att jag lägger upp den på bloggen. Det är rätt intressant, men det är Kemi :D

Min farfar är rätt grym han ;)

 

Imorgon väntas nationella i engelska.. host, kom på det för typ en timme sen :) Grattis..

Sen har vi också träning utomhus klockan 5… mh, gott!

Jaja, nu ska jag söva!

Pussgodnatt :*