Mui Ne

(null)

(null)

(null)
 
Hallo! Under fyra dagar har vi varit i mui ne, phan thiet. Vi kom tidigt på fredagsmorgonen så vi chillade vid poolen och bättrade på brännan hela den dagen. 
På lördagen var det dags för mig att fylla ett år äldre. Det började med att Moa och Emma knallade in med pannkakor och ljus med en liten sång, sötisar! Vädret ville dock fira mig med regn så vi bestämde oss för att ta en spaförmiddag. En helkroppsmassage och ansiktsbehandling, supervärt! På kvällen höll det upp så vi gick för lite indiskt till middag och spelade biljard och drack drinkar efter det, supermysig födelsedag! 

På söndagen vaknade vi upp med nyheten att regnet hos oss på lördagen hade urartat sig i en tyfon inte långt från oss. Tur att vi inte hade planerat att åka en dag tidigare för vår tanke var att åka till hue, och när man tittade på deras gemensamma mystory på instagram var det översvämning och träd fallna. Men vår söndag spenderades iallafall på stranden. 

Idag är det måndag och nu sitter vi på en buss till da lat istället för hue. Inte mig emot för den staden som ligger lite inåt landet verkar jättemysig. Marielle sitter på en egen buss i detta nu påväg till ho chi minh, för att åka tillbaka till Taiwan. Men henne ser jag ju snart igen som tur är! 

Känner att det är bäst att titta framåt mot vägen nu i denna bussen eftersom denna asfaltväg inte är lika plan och fin som våra i Sverige..... 
krams!
Kommentera inlägget här: