Crazy house

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)

(null)
 
Första dagen i Dalat, lite inåt landet uppe i bergen. Här är det lite kyligare, 23 grader när solen visar sig. Det är nästan kallt kan jag säga när man vant sig vid 30 grader nu, haha. Vi har iallafall tagit en promenad runt staden och ett av stoppen blev crazy house. Ett hus, fast i flera olika byggnader och hänger ihop med massa små trappor. Det liknar lite som ihåliga träd man får klättra runt i. Man kan boka rum och bo där som ett hotell, och arkitekten med familj bor själv i ett av husen. Det coolaste var ändå vattenrummet, inte 100% klart men mäktiga målningar! 

Efter det gick vi till en marknad när man kan köpa allt från rått kött och grönsaker till T-shirts och vinterjackor. Inte lika mycket tjatigt folk som i Ho chi minh men heller inte lika mycket intressanta grejer. Vi fick smaka på vietnamesiskt godis och sötpotatischips. Det sistnämnda var gott men båda nämnda fick följa med mina reskamrater hem. 

Sen fikade vi på ett jättemysigt café ⬇️ 
(null)
 
Där man fick sitta på en gunga och nedsänkt i bordet var det krukor med växter i. Så gos! 

Nu försöker vi reda ut var vi ska här näst. Eftersom tyfonen orsakat översvämning på de två ställen vi tänkte åka till här näst får vi planera om lite. Suuuger ganska hårt, Menmen.. förhoppningsvis hittar vi något superbra, haha! 
Puuuuss!
Kommentera inlägget här: